Paradís natural vora el mar


El delta del Llobregat és, sens dubte, un dels espais naturals més ben protegits de Costa Barcelona. Un veritable paradís natural vora el mar i a les portes de la capital catalana, amb una diversitat de flora i fauna difícil de trobar a d'altres racons de la Mediterrània. Paisatges fabulosos que pots explorar de moltes maneres: te'n presentem quatre.   

1. Itineraris guiats

Els aiguamolls del riu Llobregat estan molt ben senyalitzats, així que pots anar-hi quan vulguis i descobrir els espais naturals al teu ritme. Però si et ve de gust explorar amb profunditat les diferents àrees protegides del delta i conèixer detalls de la impressionant diversitat biològica que hi alberga, et recomanem que t'apuntis a qualsevol dels itineraris guiats que, regularment, s'hi organitzen. 

2. Observacions d'ocells

Una de les activitats estrella dels espais naturals del delta del Llobregat són les sortides per observar les espècies d'ocells més característiques, com ara els bernats pescaires, martinets, corbs marins i ànecs. De la mà d'un expert, pots aprendre a identificar una gran diversitat d'aus, analitzar els seus hàbitats i assabentar-te de les seves rutes migratòries. Vols convertir-te en un autèntic birdwatcher

3. Sortides fotogràfiques

Si ets un amant d'immortalitzar imatges i sempre estàs perseguint la millor llum amb la teva càmera, t'encantaran les sortides fotogràfiques que s'organitzen al delta fora de l'horari d'obertura al públic: al crepuscle i la matinada, l'astre rei juga amb el paisatge d'una manera màgica! A més, la sortida i la posta de sol són els moments quan les aus estan més atrafegades, així que si busques una activitat que fusioni a la perfecció ocells i instantànies, apunta't a qualsevol d'aquestes jornades.  

4. Passejos amb bici

Els recorreguts amb bici pels camins del delta són l'activitat preferida de moltes famílies, encantades de poder descobrir sobre rodes un entorn únic d'aiguamolls, pinedes i prats, canyissars, dunes i platges. Amb una extensió protegida de prop de mil hectàrees, la bicicleta sembla el mitjà de transport ideal per no deixar cap racó de banda!   

  • Si vols estar al dia de les propostes d'activitats al delta del Llobregat, consulta l'agenda d'aquest espai natural.


Дополнительная информация :

Avís covid19
Consulteu la pàgina web de cada activitat i establiment per possibles canvis d'horaris o limitacions.