Cuinem junts?


A Sant Fruitós de Bages, un petit poble a 40 minuts de Barcelona, trobem un centre cultural molt especial: el Món Sant Benet. Aplega un monestir romànic, una casa modernista i un hort ecològic de fruites i verdures a la mateixa zona en què antigament cultivaven la terra els monjos benedictins. També hi ha un hotel ideal per a vacances i reunions d'empresa, un restaurant amb estrella Michelin i la seu de la Fundació Alícia, un espai de recerca i difusió en temes de gastronomia.  

Creada l'any 2003 de la mà del xef Ferran Adrià i el cardiòleg Valentí Fuster, la Fundació Alícia continua fidel al seu objectiu de promoure la cuina sana, fàcil i divertida per a tothom i, per aquest motiu, organitza regularment tallers familiars que tracten sobre la importància d'una bona alimentació. 

Nens, pares, mares i visitants de totes les edats es posen el davantal per cuinar tots plegats àpats més equilibrats. Es munten sessions per evitar el malbaratament dels aliments, per preparar una carmanyola saludable o per aprendre noves tendències com l'Street Food. També es compta amb l'expertesa d'àvies cuineres i de xefs reconeguts, que comparteixen obertament les seves receptes. S'expliquen les històries que s'amaguen darrera de cada fruita i verdura, i es creen, segons la temporada, dolços de Nadal o gelats de colors. Tot s'hi val per aconseguir que grans i petits mengin millor. 

Vinga, apunta't! Cuinem junts?

 


Més informació:

Avís covid19
Consulteu la pàgina web de cada activitat i establiment per possibles canvis d'horaris o limitacions.