Màxim benestar


Si la teva meta és aconseguir un estil de vida equilibrat, a les comarques de Barcelona hi ha molts camins perquè puguis arribar-hi. Amb un centenar de quilòmetres de platja, setze espais naturals protegits, cinc viles termals, tres ‘Destinacions de Turisme Esportiu' i una gastronomia rica en productes ecològics i de proximitat, són moltes les opcions que tens al teu abast per assolir el màxim benestar. Vols descobrir-ne algunes de les més destacades?

Vil·la antiestrès. Passa un dia tranquil i dessestressant als balnearis de Caldes de Montbui, i gaudeix dels plaers de l'aigua. Abans de marxar val la pena que visitis les antigues termes romanes, la Font del Lleó i el museu Thermalia, un centre on podràs veure l'impressionant col·lecció de l'escultor Manolo Hugué, gran amic de Pablo Picasso. Recorda que l'art calma l'ànima! 

Platges d'ensomni. Entre Sant Pol de Mar i Calella, hi ha vàries cales solitàries que són autèntics paradisos on sentiràs únicament el so adormidor de les onades. Aquest últim municipi és, a més, un dels tres que han aconseguit esdevenir Destinacions de Turisme Esportiu a Costa Barcelona, de manera que propostes actives no te'n faltaran quan et cansis de jeure a la platja.

Deliciós paisatge. L'Alt Berguedà és el territori ideal per als amants de la muntanya i els paisatges feréstecs, però també de les tradicions centenàries i la bona gastronomia. Les estrelles Michelin que ostenten els restaurants Els Casals i Estany Clar confirmen l'extrema qualitat d'una cuina amb arrels profundes i branques creatives.  

 


Més informació:

Avís covid19
Consulteu la pàgina web de cada activitat i establiment per possibles canvis d'horaris o limitacions.