Si vas al Montseny, fes pícnic


Has pensat anar al Montseny? Per què no hi vas a fer un pícnic? Et proposem 5 àrees de pícnic dins del Parc Natural del Montseny des d'on podràs fer alguna excursió o, senzillament, gaudir de l'entorn. Recorda recollir la brossa i llençar-la a un contenidor.

1. Àrea de pícnic Can Casades

Al jardí de l'Oficina d'Informació del Parc Natural, a Santa Fe, trobaràs 3 taules de fusta en una zona amb molta ombra, ideal per anar-hi a la primavera o a l'estiu. L'àrea està equipada amb lavabos i una font; a més, hi ha força espai perquè la canalla hi pugui jugar. Hi ha 2 àrees d'aparcament amb molta capacitat, però que s'acostumen a omplir perquè és un punt d'inici d'excursions.

GPS: 41.77344, 2.46348

2. Àrea de pícnic de la Guardiola

En un entorn privilegiat de natura exuberant trobaràs 10 taules de pedra agrupades en 2 blocs. És una zona molt ombrívola, fresca i apartada de la carretera i la gent; és ideal per a passar-hi el dia. L'espai compta amb lavabos i zona d'aparcament.

GPS: 41.76866, 2.46446

3. Àrea de pícnic de les Feixes del Vilar

Bonica àrea de pícnic organitzada en 3 terrasses. A la terrassa central hi ha 5 taules de fusta, els lavabos i una font.  És un espai més assolellat que els anteriors, però que també té ombra. Les altres dues terrasses no disposen de mobiliari i són perfectes per a jugar o fer una becaina. La zona d'aparcament està a peu de carretera, però la zona de les taules en queda apartada.

GPS: 41.75722, 2.42081

4. Àrea de pícnic de la Plana de Coll

Àrea dins del bosc amb 4 taules de fusta molt separades les unes de les altres; té molta ombra i espai per a gaudir de la natura. Hi ha un punt d'informació del Parc Natural i lavabos. Com que també és un punt d'inici d'excursions, té una àrea d'aparcament molt gran.

GPS: 41.7573, 2.42607

5. Àrea de pícnic de la Font Fresca

A l'entrada del Parc Natural, des d'Aiguafreda, trobaràs aquesta petita àrea de pícnic, molt ombrívola. Té 3 taules de pedra força grans disposades en diferents nivells i comunicades per escales. La font, que dóna nom a l'indret, és en un lloc ombrívol i aporta un gran encant a l'àrea. Hi hauràs d'arribar caminant des de la zona d'aparcament del conjunt monumental d'Aiguafreda, aproximadament a 200 metres de l'àrea de pícnic.

GPS:  41.78781, 2.25774


Més informació:

Avís covid19
Consulteu la pàgina web de cada activitat i establiment per possibles canvis d'horaris o limitacions.