Des de restaurants amb estrelles Michelin, fins a petites fondes de muntanya on fer els tradicionals esmorzars de forquilla. A les comarques de Barcelona tens moltes opcions per gaudir de la gastronomia sense haver de posar un peu a la cuina.

Troba!

Resultats actuals S'estan mostrant 1 - 20 de 84 resultats.
  • Els Roures

    Restaurants Pirineus

    Els Roures ofereix una cuina tradicional del Berguedà. Emplaçat en un entorn natural idíl·lic, envoltat de boscos, està especialitzat en guisats i carns de caça a la brasa. És recomanable anar-hi a la tardor, quan els bolets acompanyen moltes de les seves propostes culinàries.

  • Can Vinyers

    Restaurants Costa Barcelona

    La calidesa de les gruixudes parets de roca sota la protecció de les bigues de fusta dóna caliu a una masia que avui dia acull el Restaurant Can Vinyers, a Matadepera. El jove xef Edgar González està al capdavant d’una cuina basada en productes de primera qualitat i que, mostrant jocs de sabors i textures, redefineix la cuina de sempre.

  • Can Major

    Restaurants Costa Barcelona

    Negoci ubicat a Montmeló què a l'actualitat porten les filles dels fundadors, les quals ens regalen aquesta frase: La cuina és la sensibilitat de percebre l'entorn que ens ha vist crèixer. I aquesta és la filosofia del seu restaurant, apostant per la cuina d'autor, de temporada, Km 0 i Slow food. Elaboren un menú de migdia i disposen d'una extensa carta de vins. També organitzen qualsevol tipus de celebració i disposen de servei de càtering. Aquest establiment és troba a prop del Circuit de Montmeló.

  • Cal Carter Perich

    Restaurants Paisatges Barcelona

    Aquest restaurant, situat al voltant del Parc Natural de Sant Llorenç de Munt i la Serra de l'Obac, ofereix una bona cuina tradicional i de mercat elaborada amb productes autòctons i de temporada.

  • Mas Roquer

    Restaurants Costa Barcelona

    Ubicat a Vilanova i la Geltrú, al càmping de primera categoria Vilanova Park, aquest establiment és una masia envoltada de jardins ideal per anar amb nens que disposa de menjador interior i de salons privats per a diverses celebracions. Elaboren cuina de mercat i de temporada i disposen de plats sense gluten i per a vegetarians que ofereixen en un menú diari de dilluns a divendres i a un altre pels caps de setmana.

  • Genito Ibèrics i Vins

    Restaurants Costa Barcelona

    Genito Ibèrics és un negoci de tota la vida ubicat a un local del Torrent de Sant Joan de Vilanova i la Geltrú ampli, familiar, modern i funcional dedicat majoritàriament a les tapes, tot i que també es pot gaudir d'una cuina de proximitat. Algunes de les seves especialitats són les patates braves, els calamars sevillans i la gamba de Vilanova.

  • Cal Ticus

    Restaurants Costa Barcelona

    Cal Ticus és un restaurant on tastar els productes autòctons i una gastronomia que mostra la innovació i l'evolució de la cuina tradicional de la zona. Aposta per les matèries primeres de temporada i de proximitat, així com per submergir-se en el món dels vins i caves de la comarca.

  • Robert de Nola

    Restaurants Costa Barcelona

    El restaurant de Pep Riu practica una cuina de reinterpretació de les receptes tradicionals. La seva carta mostra una gastronomia arrelada al seu entorn, que va des de plats del dia a més d’una trentena de receptes estables. Ofereix menús que prenen com a base els espinacs, els carbassons i altres productes frescos de la terra, acompanyats d’una carta de vins completa i en un menjador amb uns finestrals espectaculars.

  • #

    Ramon

    Restaurants Paisatges Barcelona

    El restaurant Ramon és a Santpedor, al Bages; compta amb una tradició familiar de cinc generacions a la cuina que cuiden els productes de temporada i les matèries primeres de forma tradicional. A la carta hi ha una àmplia varietat de plats de peix i marisc, diferents menús de temporada, i una completa carta de vins. Els plats més recomanats són: amanida de bacallà amb ventresca de tonyina i rossejat de fideus.

  • Pizzeria Cap de la Vila

    Restaurants Costa Barcelona

    La primera pizzeria de l’Estat espanyol va obrir a Sitges el 1966. La van batejar com Cap de la Vila, perquè estava situada a bell mig del poble, a la plaça de la Vila. La seva especialitat és la cuina italiana, i ofereixen pasta fresca d’elaboració pròpia i pizza artesanal.

  • Major Trentasis

    Restaurants Costa Barcelona

    Major Trentasis, o Major36, és un restaurant familiar ubicat a la costa de Barcelona, a Gavà, que es caracteritza no només per la seva cuina, sinò també perquè és un local molt acollidor de només deu taules, motiu pel qual és important reservar. La seva proposta gastronòmica és una cuina de mercat i de temporada basada en una cuina mediterrània amb pinzellades de modernitat. Elaboren un menú que ofereixen a migdia i els plats de la carta es serveixen a les nits.

  • Mas Albereda

    Restaurants Paisatges Barcelona

    Al capdavant de la cuina del Mas Albereda hi ha el xef Nando Jubany, que ofereix unes receptes d’autor molt elaborades, basades en la cuina de mercat i els productes de cada temporada. Tot i que els plats es presenten de manera original seguint les pautes que marca la nova cuina, les racions són ben abundants. Set segles d’història s’amaguen als murs de l’hotel i restaurant.

  • Ospi

    Restaurants Paisatges Barcelona

    Al restaurant Ospi, l'Òscar Piedra elabora unes tapes que, seguint la base de la tradició de sempre, es preparen amb una presentació molt més original per demostrar que el disseny també pot arribar a aquests petits plats. A més d’aquestes singulars tapes, també hi ha servei de menú diari, esmorzars i sopars. Per a qui vulgui gaudir d’un ventall més ampli de receptes, hi ha l’espai del restaurant, amb capacitat per a unes quaranta persones. La decoració és moderna i elegant, molt més formal que a la cafeteria. Els plats són el resultat de l’estudi de la cuina tradicional sempre sota la imaginació del xef.

  • Mas El Coll

    Restaurants Paisatges Barcelona

    El Mas El Coll és un establiment rústic que ofereix una cuina tradicional senzilla però eficaç, especialitzada en productes a la brasa. És conegut pels entrecots, cuits sobre brases de pedra volcànica.

  • Mare Nostrum

    Restaurants Costa Barcelona

    Ubicat a la primera planta de l'hotel Ciutat de Tarragona, la seva oferta gastronòmica es una cuina mediterrània i de productes autòctons de temporada especialment seleccionats per oferir la màxima qualitat en la seva elaboració. La carta és avantguardista amb una base tradicional plena d'aromes, també elaboren diferents tipus de menú i un menú pels més petits i tot això en un ambient acolidor, elegant i modern. A la carta de vins disposen de més de 10 D.O. per a un perfecte maridatge.

  • L’Estanyol

    Restaurants Paisatges Barcelona

    L’Estanyol ofereix la possibilitat de gaudir de racions petites de plats elaborats amb productes de la terra i presentats de manera original. És l’anomenada ‘carta gastrobar’, que permet d’acompanyar-se amb una gran selecció de vins, ginebres i digestius. Disposa d’una terrassa per l’estiu amb unes vistes excepcionals al Montseny.

  • Masia Restaurant el Bellver

    Restaurants Paisatges Barcelona

    després d’un projecte de recuperació de la Diputació de Barcelona, aquesta masia del segle XIII, esdevingué un restaurant situat al bell mig del pla de la Calma, al Montseny. És un lloc al qual s’ha d’anar per gaudir d’un dia a la natura passejant pel parc natural i acabar amb un bon àpat a taula. La cuina que practiquen és creativa i podem trobar un menú a preu fix.

  • Mas de la Sala

    Restaurants Paisatges Barcelona

    El principi de la cuina del restaurant Mas de la Sala és la varietat, tot això elaborat amb productes de temporada i donant prioritat als de la zona: xai i botifarra de Cabrianes, ous de Sallent, verdures fresques de l'hort, etc. Els productes que entren a la cuina del restaurant es tracten amb molt d'amor.

  • La Terrassa del Museu

    Restaurants Costa Barcelona

    Ubicat a l'edifici del Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya de Terrassa. La seva aposta és per la cuina de mercat basada en la tradició i elaboren menús especials i també plats per a celíacs. El local disposa d'un menjador ampli i lluminós, terrassa, salons per a celebracions, àmplia carta de vins i somelier.

  • Los Vikingos

    Restaurants Costa Barcelona

    Un dels carrers més emblemàtics de Sitges acull, des dels anys seixanta del segle passat, un dels locals més peculiars de la vila, Los Vikingos. L'establiment, amb salons interiors i terrasses que a l’estiu són l’ànima del restaurant, proposa una cuina internacional i de mercat en què destaquen amanides imaginatives, pastes i pizzes de tota mena, peix fresc i carns fetes a la brasa de carbó.

S'estan mostrant 1 - 20 de 84 resultats.

Agenda

  • Anoia - Castell de Rubió
    01/01/2021-31/12/2021 Comarca de l'Anoia

    Descobreix el patrimoni de l'Anoia

    Endinsa’t en la història del patrimoni cultural i històric de la comarca de l'Anoia amb les visites guiades que organitza Anoia Patrimoni. Consulta les visites guiades i tria què vols descobrir.

  • Masia Freixa de Terrassa
    01/01/2021-31/12/2021 Comarques de Barcelona

    Descobreix el patrimoni industrial

    Museus, antigues fàbriques, mines, colònies tèxtils, centres d’interpretació i diverses empreses t'esperen amb un munt d'activitats que no t'acabaràs mai. Descobreix el patrimoni industrial!

  • 05/01/2020-27/12/2020 Manresa

    Descobreix la Torre Lluvià

    Vine a conèixer l'obra de l'arquitecte modernista Ignasi Oms, contemplant l'entorn natural des del lluernari i a gaudir de l'Anella Verda de Manresa.

  • 15/03/2020 Gavà

    Dia de la Murtra

    Antigament s'anava a aquest estany de Gavà a pescar anguiles. Ara, el Dia de la Murtra s'hi alliberen animals.