Sant Adrià de Besòs

La ciutat de Sant Adrià era en els seus orígens un conjunt de molins al costat del riu Besòs. Avui és un referent de convivència perquè va ser una dels principals ciutats d'acollida de la immigració dels anys 20 i 30, sobretot per la seva proximitat amb Barcelona i el riu, que van propiciar el desenvolupament industrial. Descobrim una ciutat oberta al mar i a les cultures, on l'exemple de convivència s'ha convertit en un llegat al Museu de la Història de la Immigració i el parc i el port que van acollir l'any 2004 el Fòrum Internacional de les Cultures.
Comarques
Barcelonès

Al mapa

Agenda

 • Anoia - Castell de Rubió
  01/01/2021-31/12/2021 Comarca de l'Anoia

  Descobreix el patrimoni de l'Anoia

  Endinsa’t en la història del patrimoni cultural i històric de la comarca de l'Anoia amb les visites guiades que organitza Anoia Patrimoni. Consulta les visites guiades i tria què vols descobrir.

 • Masia Freixa de Terrassa
  01/01/2021-31/12/2021 Comarques de Barcelona

  Descobreix el patrimoni industrial

  Museus, antigues fàbriques, mines, colònies tèxtils, centres d’interpretació i diverses empreses t'esperen amb un munt d'activitats que no t'acabaràs mai. Descobreix el patrimoni industrial!

 • 05/01/2020-27/12/2020 Manresa

  Descobreix la Torre Lluvià

  Vine a conèixer l'obra de l'arquitecte modernista Ignasi Oms, contemplant l'entorn natural des del lluernari i a gaudir de l'Anella Verda de Manresa.

 • 15/03/2020 Gavà

  Dia de la Murtra

  Antigament s'anava a aquest estany de Gavà a pescar anguiles. Ara, el Dia de la Murtra s'hi alliberen animals.

Comparteix!