L'Hospitalet de Llobregat

La segona ciutat de Catalunya, l'Hospitalet de Llobregat té molts indrets per a descobrir. El turisme a la ciutat és jove, però amb molta projecció de futur i el seu potencial, immens. En pocs anys, ja ha passat a disposar d'una oferta hotelera de qualitat excel·lent a nivell internacional i s'ha fet un lloc important en camps com el turisme de negocis.Veïna privilegiada de Barcelona, avui es un referent econòmic i estratègic, i és una urbs moderna i enormement dinàmica que acull esdeveniments de primer ordre mundial al recinte Fira Gran Via, com ara el Mobile World Congress i el Sónar de Nit.Com a ciutat d'acollida i model de convivència que ha estat sempre, avui projecta aquests valors en les seves ofertes gastronòmica i cultural, que alhora mantenen les seves arrels i diversitat, i ofereixen projectes d'alta volada. Gastronomia i cultura són dues de les propostes més preuades que ofereix la ciutat als seus veïns en visites d'un sol dia; compta amb un calendari de rutes gastronòmiques que abasta tot l'any i esdeveniments culturals capaços de seduir el públic de Barcelona i l'àrea metropolitana.El turisme esportiu, finalment, és una de les aventures estratègiques de la ciutat amb mirada llarga. Entre les instal·lacions que l'han fet merèixer la distinció de Destinació de Turisme Esportiu hi ha estadis, pavellons i piscines amb capacitat per a organitzar campionats internacionals. També alguns dels millors hotels de la ciutat estan certificats per allotjar equips i atendre les necessitats especials pròpies dels esportistes.

Imprescindibles

- Passejar pel carrer del Xipreret. - Visitar el Centre Cultural Metropolità Tecla Sala i el Museu de l'Hospitalet.- Descobrir el patrimoni modernista i industrial de la ciutat.- Descansar al Parc de Can Boixeres.- Gaudir de l'oferta gastronòmica de la ciutat. Comarques
Barcelonès

Al mapa

Agenda

 • Anoia - Castell de Rubió
  01/01/2021-31/12/2021 Comarca de l'Anoia

  Descobreix el patrimoni de l'Anoia

  Endinsa’t en la història del patrimoni cultural i històric de la comarca de l'Anoia amb les visites guiades que organitza Anoia Patrimoni. Consulta les visites guiades i tria què vols descobrir.

 • Masia Freixa de Terrassa
  01/01/2021-31/12/2021 Comarques de Barcelona

  Descobreix el patrimoni industrial

  Museus, antigues fàbriques, mines, colònies tèxtils, centres d’interpretació i diverses empreses t'esperen amb un munt d'activitats que no t'acabaràs mai. Descobreix el patrimoni industrial!

 • 05/01/2020-27/12/2020 Manresa

  Descobreix la Torre Lluvià

  Vine a conèixer l'obra de l'arquitecte modernista Ignasi Oms, contemplant l'entorn natural des del lluernari i a gaudir de l'Anella Verda de Manresa.

 • 15/03/2020 Gavà

  Dia de la Murtra

  Antigament s'anava a aquest estany de Gavà a pescar anguiles. Ara, el Dia de la Murtra s'hi alliberen animals.

Comparteix!